19 Mayıs 2011 Perşembe

ACEMİ SEMAZEN DEHŞET SAÇTI 6 yaralı 2 kayıp





SÜNNET DÜĞÜNÜNDE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Korhan ve Okan Çabalar ( 8-10) kardeşlerin sünnet düğününde acemi semazen dehşeti yaşandı. Kontrolünü kaybeden semazen davetlilerin arasına daldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre olay dün gece 9.30 pm. sularında meydana geldi. Çocukların kesim işi bitmiş, pasta ve limonata ikramı başlamıştı. Davetliler pastalarını yiyip sohbeti koyulaştırırken bir yandan da huşu içinde sahnedeki semazen gösterisini izliyorlardı. Tam bu sırada salonda bulunanlar sahnenin kenarından gelen büyük bir şangırtıyla yerlerinden fırladılar. Semazenlerden biri garsonun elindeki limonata tepsisini devirmişti. Ne oluyor demeye kalmadan semazen bir anda kontrolden çıkarak döne döne davetlilerin arasına daldı. Ortalıkta koşuşturan ufak çocukları da eteğinin altına aldığı gibi girdabına katarak, önüne çıkan her şeyi yıka yıka salondan dışarı çıktı.
Geride enkaz yerine dönmüş düğün salonu ve çok sayıda yaralı bırakmıştı. Eteğinin altına kaçan yaşları 4 ve 6 olan iki çocuktan da bir haber alınamadı. Yakındaki ormanlık bölgeye doğru gittiği sanılan semazen ve çocukların arama çalışmasına, polis, jandarma, ve çok sayıda vatandaş katılıyor.
VALİ: BU OLAYDAN ÇIKARILACAK DERSLER VAR
Olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Hüseyin Büyükbaş izler taze fazla uzağa gitmiş olamaz dedi. Acemi semazenin eşgalini gösteren robot resim de bütün birimlere dağıtıldı. Gece olması ve arazinin de ormanlık olması nedeniyle aramalardan henüz bir sonuç alınamadığı da gelen bilgiler arasında.

OHA (olası haber ajansı) Bursa
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder