9 Mayıs 2011 Pazartesi

Anakronizmde son nokta... 2051’den haberler... ROCK MÜZİK 100 YAŞINDA...

Rock Müziğin doğuşunun yüzüncü yılı dev konserlerle kutlandı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki kutlama konserine konuşmacı olarak katılan Kenan E. , yaptığı konuşmada halka şöyle seslendi. ‘’Merhaba sevgili Kastamonu’lular. Rock müziğin yüzüncü yaşını kutlamak içün, kaybolan armoni ve melodi müessesesinin yeniden tesisi içün toplandık netekim. Rock yüz yaşındadır. Bir başka deyimle , Rock Müzik ‘dalya’ dedi sevgili Çorum’lular.’’
Bu sözden sonra halk coşku içinde ‘’ Dalya Rock... Dalya Rock... Dalya Rock...’’ sloganlarıyla Headbang yapmaya başladı. Konuşması sloganlarla kesilen Kenan E.’nin duygulandığı ve gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmadı .
Konuşma esnasında bir ara yardımcısının kürsüye yaklaşarak Kenan E.'nin alt ve üst dudaklarını tutup aşağı yukarı birkaç kez hareket ettirmesinin nedeni daha sonra anlaşıldı.Kenan E.’nin yardımcısı, yaptığı açıklamada ‘’müessesesinin’’ kelimesinin telaffuzu için paşaya biraz fiziki destek verdiğini, başka türlü bu kelimenin hayatta çıkmayacağını, altı ay prova yaptıklarını ama değdiğini söyledi.
Bu arada konser afişinde adı görünen No Name’in Kenan E.'nin programa dahil edilmesi üzerine etkinliğe katılmayı reddederek İzmir Mavi’deki 59. yıllarını kutlama gecesine gittikleri öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder