18 Mayıs 2011 Çarşamba


HİÇ BİR CİNSEL HAYATI OLMAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI AÇIKLAYACAĞINI DUYURAN WEB SİTESİ GERİ ADIM ATMIYOR !

  Yaklaşan Milletvekili genel seçimleriyle birlikte sıklaşan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde hiçbir cinsel hayatı olmayan milletvekili adaylarını açıklayacağını duyuran web sitesinin sorumlusuyla  muhabirimizin icq aracılığıyla gerçekleştirdiği söyleşide çok kararlı olduklarını, asla geri adım atmayacaklarını açıklayan Licky leaks-27, cinsel hayatı olmayan adayların seçilmesi halinde ülke yönetiminde ciddi sorunların baş göstermesi riskine karşı seçmenleri uyarmayı görev bildiklerini vurgulayarak chat’i sürdürdü:

  Diyelimki seçildiler, hani sıradan vekil olup gerektiğinde genel kurulda el kaldırarak görevini icra eden, kırk yılda bir yasa teklifi, soru önergesi filan hazırlayıp çalışıyormuş gibi görünen her türlü kavga ve dalaşmada kürsü önünde yumruk tekme sallayan insanlar olsalar neyse. Bakan, komisyon üyesi filan olmaları durumunda aşırı gerginlik ve insani ilişkilerdeki yetersizlik korkunç sonuçlar doğurmaz mı? Kadından sorumlu devlet bakanı, hatta ve hatta milli eğitim bakanı olduklarını düşünsene! Şimdilik susuyoruz. Ama elimizdeki listeyi 11 Haziranda yayınlayacağız! O zamana kadar yaptılar yaptılar.. Artık derhal evlenirler mi? Çarçabuk manita mı yaparlar bilemeyiz. Hem zaman da müsait, mevsim bahar.. kuştu çiçekti böcekti şekil bu şekil.. bilirsin yani..

  Okyanus ötesinden mi yayın yapıyorsunuz sorusuna gözkırpan suratla karşılık veren yetkili, belki okyanus ötesi belki ekvator altı belki de gröland civarı. Ne fark eder, asla tesbit edemezsiniz "hide IP 2.0.1" kullanıyoruz dedi. Peki bu seçim propagandası sürecindeki tavırlar, yapılan edilenler her türlü medyanın kullanım biçimi ayağa düşmedi mi? diye soran muhabirimize gülen surat işareti yollayarak duygu durumunu belli eden Lickyleaks-27, daha ayağa düştü diyemem, sırada genital siğil, uçuk gibi problemleri olan adaylardan oluşan listemiz var. Gerçekten temiz meclis, temiz siyaset istiyorsak bunlar da açıklanmalı, hijyen her şeyden önemli. Tırnak batması, nasır ve ayak mantarı olan vekillerin listesine sıra geldiğinde ayağa düştü dersin baba LOL yazdıktan sonra yine gülen surat işareti yaptı.. Hemen ardından zıplayarak bir sağa bir sola yatıp dans eden Tahoma karakteriyle yazılmış fosforlu yeşil renkte “internetime dokunma.. Sansürsüz özgür internet” GIF’ini yollayıp offline oldu!

paradigma - OHA (Olası Haberler Ajansı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder