2 Mayıs 2011 Pazartesi

Doktorunuz diyor ki: Evet pilates bebeÄŸi eritir.


GeçtiÄŸimiz günlerde sayfamızda yer alan pilates yaparak karnındaki bebeÄŸi eritti haberimiz okuyucularımızdan yoÄŸun bir e-mail, telefon, mektup ve telgraf bombardımanına neden oldu. Uzun süre telefonlarımız kitlendi okuyucularımızdan en çok aldığımız sorulara açıklık getirmek amacıyla muhabirimiz Baron von flügel konunun uzmanıyla görüştü. Muhabirimizin Doktor Kuddusi Öz’le (Mehmet Öz’ün amca oÄŸlu).
Sizleri aydınlatabilmek amacıyla üşenmeyip ben, kameramanım Kadir ve ÅŸoförüm Ä°zzet’le beraber Özel Hospital hastanesine gittik. Ãœnlü doktor Özel Hospital hastanesi baÅŸ hakemi (mastırını Amerika’da yapmış) kadın doÄŸum uzmanı doktor Kuddusi Öz’ü ameliyat çıkışı elinin plasentasıyla yakaladık.
Baron von flügel :Size bi kaç sorumuz olucaktı sayın Öz, isterseniz hemen sorularımıza geçelim.
Birinci sorumuz; size doktorcum diyebilir miyim?
Dr. Öz : De koçum rahat ol.
Baron von flügel : teşekkür ederim.
Dr. Öz : diğer soruları alıyım daha 8 tane doğuma giricem.
Baron von flügel : Peki sayın Öz direk sorulara geçiyorum.
Dr. Öz : Direkt !
Baron von flügel : Nasıl ?
Dr. Öz : Boşver sorulara geç.
Baron von flügel : Sayın Öz geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer alan bir haberde hamile bir kadının Pilates yaparak bebeğini erittiğini yazmıştık. Böyle bir şey mümkün müdür?
Dr. Öz : Önce haber yapıp sonra mı araştırırsınız hep ?
Baron von flügel : Yok biz gerçeği biliyoruz da okuyucularımız merak etmişler. Böyle bişey mümkün müdür?
Dr Öz : Evet mümkündür. Son yıllarda çok başımıza geliyor.
Baron von flügel : Valla de ?
Dr Öz : Ekmek çarpsın.
Baron von flügel : Nasıl Oluyor efendim biraz anlatır mısınız?
Dr. Öz : Efendim şöyle anlatıyım fetüs dediğimiz halk arasında bebek tabir edilen canlımız, annenin bilinçsiz pilates yapması sonucu plasenta dediğimiz dokuyla batın arasına sıkışır ve pilates hareketleri sonucu çitilenme olayına maruz kalır. Bunun neticesi vücuttaki enzimler bebeği yabancı madde olarak görüp yağ yakımın da olduğu gibi eritirler. Yani bebeğin gelişimi tersine döner.Bir süre sonra bebek tamamen yok olur. Fakat tabiatta hiç bi madde yok olmadığı için her şey başa döner yani bebek babaya gider.Bu süre zarfında baba da pilates yaparsa süreç devam eder ve çocuk direk vitamine dönüşür yani portakala. Yani süreç anne-baba-portakal şeklinde tam tersine tam döner. Yeterince aydınlatabildim mi?
Baron von flügel : hay Allah senden razı olsun.
Kadir (Kameraman): Abi bebek nereye gidiyomuÅŸ?
Baron von flügel : Yemin ederim geri zekalısın Kadir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder