7 Mayıs 2011 Cumartesi

ŞAHİN K.'NIN SKANDAL KASEDİ İNTERNETTE















Bir skandal da sanat dünyasından, ünlü pornograf Şahin K.'nın skandal yaratan görüntüleri internette tıklanma rekorları kırıyor. Bu sabahtan itibaren ne idüğü belirsiz bir siteden internete yayılan videoda Şahin K.'nın yanında henüz kimliği tespit edilemeyen bir kadın ve çocuklarla birlikte müze gezerken çekilmiş görüntüler yer alıyor. (yanındakilerin karısı ve çocukları olduğu tahmin ediliyor.)

BENİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.

Mönchengladbach şehrindeki Abdelberg Modern Sanatlar Müzesi olduğu tespit edilen binadaki görüntülerin uzman bir kuruluş tarafından mercek altına alındığı bildirildi. Bu sabah bir basın toplantısıyla gazetecilerin karşısına çıkan Şahin K. yaptığı açıklamada şunları söyledi. ''Beni bitirmeye çalışıyorlar. Hayatımda müze görmüş bir kişi değilim; hepsi yalan, iftira. Şerefsizim fotomontaj. Kasedi inceletiyorum. Bugün yarın gerçek ortaya çıkacak. Konuşması sık sık gözyaşları ile kesilen Şahin K. sözlerine şöyle devam etti.''Abi siz inandınız mı gözünüzü seveyim? Ben o şekil adam mıyım? Sinema filmi çektik, yine bir numara olduk. Sanatımızı kıskandılar. Ne diyeyim abi allahından bulsunlar. Ulan şerefsiz! Senin hiç mi çoluğun çocuğun yok? Ne istedin benim sanat kariyerimden? Verecem bunlara denizden çıkmış buz gibi. Tövbe tövbe. Milletin günah kedisi olduk kurban'' dedi.

Şahin K.'nın sinirlerinin çok bozuk olduğu ve ilaçlarla ayakta durduğu gözlerden kaçmadı.

SANAT DÜNYASI'NDAN DESTEK

Olayın duyulmasının ardından, ünlülerden de destek mesajları geldi.

Sevtap Parman: Şahin K. arkadaşımıza yapılan komployu kınıyorum. Bu özel hayata bir saldırıdır. Sorumlular derhal yakalansın. Bu sadece onunla eşinin arasında bir olaydır, hiç kimseyi ilgilendirmez.

Nuri Alço:Ben şahsen böyle birşeyi Şahin kardeşime yakıştıramadım. Görüntülerin sahte olduğuna eminim. Bunlar Cübbeli Ahmet Hoca'yla Madonna'yı bile tokuştururlar.

Aydemir Akbaş: Bence bu mevkide olan bir kişinin hareketlerine dikkat etmesi lazım. Şahin'de de suç var.

Coşkun Doğan: (Tecavüzcü Coşkun) Abi öyle deme. Hepimizin çoluğu çocuğu var.Yarın senin de başına gelir. Kardeşimize destek verelim.

Ron Jeremy: (USA) Biz kendi ülkemizde böyle şeylerle karşılaşmıyoruz. Duyunca çok üzüldüm. Kendisine telefonla 'geçmiş olsun' diledim.

Tahsin Şahin K: (Emekli diktatör yardımcısı)(babası) Ben böyle bir evlat yetiştirmedim. Yazılanlar doğruysa, evlatlıktan reddederim.

Monte-video analiz hizmetleri a.ş. adlı kuruluş tarafından analiz edilen görüntülerdeki kişinin Şahin K. olup olmadığı henüz belirsizliğini koruyor.

Paradigma (OHA olası haberler ajansı) BONN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder